Verzendingsinfo

Bedankt dat je ervoor hebt gekozen om bij ons te winkelen. We streven ernaar om al onze klanten een naadloze en betrouwbare verzendervaring te bieden. Bekijk hieronder de details van ons verzendbeleid:

Verzendmethoden:

We maken gebruik van gerenommeerde vervoerders, zoals FedEx en USPS, om een veilige en efficiënte levering van uw bestellingen te garanderen. De specifieke vervoerder die wordt gebruikt, is afhankelijk van factoren zoals de bestemming, de grootte van het pakket en de gekozen verzendmethode.

Binnenlandse en internationale verzending:

Wij bieden zowel binnenlandse als internationale verzenddiensten. Binnenlandse verzending is van toepassing op bestellingen binnen het land waar ons magazijn zich bevindt, terwijl internationale verzending betrekking heeft op leveringen naar landen buiten ons binnenlandse servicegebied.

Verwerkingstijd:

We streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De verwerkingstijd van bestellingen varieert doorgaans van 1-2 werkdagen. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd langer kan zijn tijdens het hoogseizoen of tijdens promotieperiodes.

Levertijd:

De verzendtijd verwijst naar de geschatte tijd die uw bestelling nodig heeft om haar bestemming te bereiken nadat ze ons magazijn heeft verlaten. Het varieert afhankelijk van de geselecteerde verzendmethode en de verzendbestemming. Geschatte verzendtijden worden verstrekt tijdens het afrekenproces, maar houd er rekening mee dat dit schattingen zijn en geen gegarandeerde leverdatums. Standaard verzending duurt doorgaans ongeveer 5-10 werkdagen vanaf de datum van uw bestelling.

Tracking-informatie:

Zodra je bestelling is verzonden, sturen we je een trackingnummer via e-mail. U kunt dit trackingnummer gebruiken om de voortgang van uw zending te volgen. Het kan enkele uren duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is na ontvangst van de e-mailmelding.

Verzendkosten:

Verzendkosten worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het gewicht en de afmetingen van het pakket, de gekozen verzendmethode en de bestemming. De verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen voordat u uw aankoop voltooit.

Bestellingen van in totaal € 200 of meer komen in aanmerking voor gratis verzending.
Voor bestellingen onder de € 200 worden verzendkosten van € 10 in rekening gebracht.
Douane en invoerrechten (internationale bestellingen):

Houd er bij internationale bestellingen rekening mee dat douanerechten en invoerrechten kunnen worden opgelegd door de douaneautoriteiten van het land van bestemming. Deze vergoedingen zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger en kunnen variëren afhankelijk van de regelgeving van het land. We raden aan om contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie over mogelijke kosten voordat u een internationale bestelling plaatst.

Adresnauwkeurigheid:

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw verzendadres juist is. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen of verkeerde levering als gevolg van onjuiste of onvolledige adresgegevens die door u zijn verstrekt. Controleer uw verzendadres zorgvuldig voordat u uw aankoop voltooit.

Verzendbeperkingen:

Sommige artikelen kunnen onderhevig zijn aan verzendbeperkingen als gevolg van wettelijke, regelgevende of vervoerdersbeperkingen. We houden ons aan alle toepasselijke verzendvoorschriften en -beperkingen. Als een artikel in uw bestelling onderhevig is aan verzendbeperkingen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en, indien beschikbaar, alternatieve opties aanbieden.

Leveringsproblemen:

Hoewel we ernaar streven om een snelle en betrouwbare levering te garanderen, kunnen zich af en toe onvoorziene omstandigheden voordoen, zoals weersomstandigheden of vertragingen bij de vervoerder. Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen u helpen de kwestie op te lossen.

Als u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst over ons verzendbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We doen er alles aan om u de best mogelijke winkelervaring te bieden.