Beste Louis Vuitton Heren Tassen om te krijgen in 2024: Mini Zachte Koffer Tas

Louis Vuitton, een wereldwijd bekend high-end luxemerk, is met zijn collectie herentassen altijd een must geweest voor trendsetters. Van de vele Louis Vuitton herentassen is de Mini Soft Trunk Bag zeker een van de meest begeerlijke.

Gelanceerd door Virgil Abloh in zijn lente / zomer 2019 collectie, de Mini Soft Trunk Bag is een van de meest populaire heren tassen van Louis Vuitton. Gemaakt van Monogram Eclipse canvas met een mat zwarte hars kettingband, deze tas is vierkant en stoer en straalt een diepe vintage vibe. De ruime interieur zal gemakkelijk geschikt voor uw dagelijkse benodigdheden.

Geïnspireerd door klassieke Louis Vuitton boomstam, de Mini Soft Trunk Bag combineert de stijfheid van een boomstam met de zachtheid van zacht leer tot een tas die zowel stijlvol en functioneel.

De Mini Soft Trunk Bag is gemaakt van Monogram Eclipse canvas, een canvas bestaande uit een zwart en grijs Monogram patroon.Monogram Eclipse canvas is een nieuw materiaal geïntroduceerd door Louis Vuitton in 2017 en is zeer herkenbaar.

De riemen van de Mini Soft Trunk Bag zijn daarentegen gemaakt van matzwarte hars kettingriem, een materiaal dat zowel stijlvol als stevig is. De kettingriem is in lengte verstelbaar en kan in de hand of over de schouder worden gedragen. Hoewel het een ministijl is, is deze tas niet klein genoeg voor je dagelijkse benodigdheden. De tas heeft meerdere vakken om spullen gemakkelijk te kunnen sorteren.

Voor wie is deze Louis Vuitton handtas voor heren geschikt? Naar mijn mening is de Mini Soft Trunk Bag voor mannen die op zoek zijn naar stijl en kwaliteit. Deze tas is zowel stijlvol als functioneel, waardoor hij ideaal is voor zowel casual als zakelijk gebruik.

De Mini Soft Trunk Bag is een van Virgil Abloh’s meesterwerken tijdens zijn periode bij Louis Vuitton. Als je op zoek bent naar een smaakvolle en praktische goedkoopste louis vuitton tas voor mannen, dan is de Mini Soft Trunk Bag een must-have.

Geef een reactie