De nieuwe Louis Vuitton Neverfull BB schittert!

De Louis Vuitton Neverfull kan een controversiële verschijning zijn in de wereld van handtassen. Aan de ene kant is hij geliefd om zijn ruime interieur, stevige canvas buitenkant en betrouwbaarheid. Aan de andere kant is de Neverfull uitgegroeid tot een van de meest populaire handtassen ter wereld, gemakkelijk te herkennen waar hij ook is.

Daarom heeft Louis Vuitton onlangs de beperkende stap genomen om de Neverfull handtas offline te halen en een wachtlijst aan te leggen in fysieke winkels. Deze wachtlijst duurt naar verluidt ongeveer 2-3 maanden, wat bewijst dat de vraag naar de Neverfull groot blijft. Terwijl Louis Vuitton hard werkt om haar leren producten te promoten, blijft de Monogram canvas handtas een van de bestsellers van het merk en worden er steeds nieuwe Monogram collecties geïntroduceerd.

De nieuwe, kleinste Neverfull
De nieuwste Monogram handtas release zal Louis Vuitton liefhebbers met ingehouden adem laten wachten. Louis Vuitton heeft de populaire Neverfull tas gekrompen en een slanke stoffen schouderriem gegeven. Maar hier is de kicker: hij is online al uitverkocht, maar je kunt de “Find a shop near you” tool gebruiken om hem te kopen en op te halen bij een winkel bij jou in de buurt.

Louis Vuitton Neverfull BB

Bekend als de “eeuwige favoriet”, is de Neverfull tas vernieuwd in de vorm van een compacte tas – hij heet de Neverfull BB. In tegenstelling tot zijn grote zus heeft de BB-versie een ritssluiting aan de bovenkant, iets waar fans al heel lang om vragen. Dit is een van de grootste bezwaren die fans altijd hadden tegen de originele handtas.

Er wordt gezegd dat de tas precies het juiste formaat heeft voor kleine benodigdheden zoals een smartphone en een kleinere, compacte portemonnee, met totale afmetingen van 9,4 inch lang x 5,5 inch breed x 3,5 inch diep. Ondanks het kleinere interieur is de feedback van de eerste kopers dat er meer spullen in de tas passen dan verwacht. Er zit ook een klein plat vakje in en de handtas wordt geleverd met een verwijderbaar muntzakje met D-ring om sleutels of andere kleine spullen in op te bergen.

De BB handtas kost $1.900. Het compacte formaat en het praktische aspect maken de tas ideaal voor alledaagse reizen, terwijl het ontwerp met ritssluiting een aantal veelvoorkomende problemen met de originele tas oplost. Of je nu je mobiele telefoon, portemonnee of andere kleine spullen wilt bewaren, de Neverfull BB is perfect voor jouw behoeften.

Maar wees gewaarschuwd, deze handtas is uitverkocht op de officiële website, dus als je deze Louis Vuitton handtas wilt kopen, ga dan naar mijn website @mooietasonline waar je goedkopere Louis Vuitton tassen kunt kopen!

Geef een reactie