Een moderne kijk op het Westen: Louis Vuitton Herfst/Winter 2024 handtassen voor heren

Pharrell aan het roer, speelt met klassiekers

In 2023 nam de beroemde muzikant en ontwerper Pharrell Williams het roer over als Creative Director van Louis Vuitton Menswear en bracht hij een ander soort innovatie naar het merk. Onder zijn leiding is Louis Vuitton’s Herfst/Winter 2024 mannencollectie gebaseerd op het thema van het Amerikaanse Westen, met moderne mode-elementen en zijn unieke ontwerpstijl, terwijl de klassiekers worden voortgezet.

Handtassen zijn ongetwijfeld een hoogtepunt in deze collectie. Farrell heeft de klassieke handtassen van Louis Vuitton geherinterpreteerd en een verscheidenheid aan nieuwe ontwerpen gelanceerd, een combinatie van westernstijl met moderne stijl en een verscheidenheid aan stijlen om consumenten een rijkere keuze te geven.

Speedy: een klassieker die nooit uit de mode raakt
De Speedy handtas, een Louis Vuitton klassieker, is terug in deze collectie. Farrell heeft de Speedy handtas vernieuwd door westerse elementen toe te voegen zoals kwastjes, klinknagels en borduursels om een meer persoonlijke stijl te creëren. Hij introduceerde ook twee nieuwe modellen Speedy-tassen:

Speedy BB: een compacter formaat voor alledaagse casual gelegenheden, kan kruislings of in de hand gedragen worden en is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Samur: een uniek model met een zadelvorm geïnspireerd op het zadel van een cowboy in het Westen. Misschien is dit wel de ultieme keuze voor de individualistische en debonaire jongen?

Naast het klassieke Monogram canvas zijn de Speedy handtassen in deze collectie gemaakt van verschillende materialen zoals leer, denim en krokodil, met rijke texturen en gelaagdheid om deze handtassen meer karakter te geven.

Zacht en delicaat, de textuur van hoogwaardige lederen handtassen, geschikt voor het creëren van een elegante gentleman stijl. En slijtvast denim handtassen, vol van casual sfeer, een betere interpretatie van de westerse stijl. Om te zeggen dat de zeldzame luxe handtassen, moet worden gemaakt van krokodillenhuid, de unieke textuur en glans van een straalt de sfeer van upper-class luxe.

In deze serie, in aanvulling op het materiaal is zeer verfijnd, de details van de tas kan ook worden gezegd dat het ultieme te doen. Bijvoorbeeld: een reistas handgeschilderd in zilver Monogram krokodillenleer, terwijl sommige van de tassen worden geleverd met afneembare schouderbanden en meerdere zakken voor dagelijks gebruik. Door de fijne productie, laat onze luxe handtassen beter geïntegreerd in het leven, maar ook laat onze handtassen zijn niet “vaas”, het breken van de “alleen mooi, maar niet praktisch” traditioneel ontwerp!

In deze partij van Louis Vuitton handtas, is er ook een limited edition handtas: het gebruik van kostbare materialen en prachtig vakmanschap om een zeer collectible te creëren. In samenwerking met Timberland bevat de collectie ook een beperkte oplage werklaarzen versierd met het Monogram-patroon van Louis Vuitton. Heb jij favoriete stukken uit deze collectie? Laat een reactie achter en laten we het hebben over handtasontwerp en kennis! In het volgende nummer zullen we het hebben over “Hoe beschermen we onze kostbare handtassen”, als je geïnteresseerd bent, kijk dan op de website!

Product Voorbeeld:

Geef een reactie