Het chique zusje van de Neverfull: Louis Vuitton Carryall MM onthuld

De Louis Vuitton Neverfull, al 15 jaar een icoon in de handtassenwereld, blijft een geliefde keuze voor zijn praktische bruikbaarheid en eindeloze capaciteit. Maar met zijn alomtegenwoordigheid, sommige fashion-forward zielen hunkeren naar een vers alternatief. Enter de Louis Vuitton Carryall MM, een chique nieuwe tas die dezelfde functionaliteit biedt met een vleugje verhoogde elegantie.

Voorbij de Neverfull:
Als je op zoek bent naar een open tas die ruimer is dan de Neverfull, dan is de Carryall MM iets voor jou. Hij is ontworpen met een ruim interieur dat perfect is voor alledaagse benodigdheden van laptops tot sportkleding. In tegenstelling tot de open, grote inhoud van de Neverfull, biedt de Carryall MM een binnenzak met rits en twee steekzakken om rommel georganiseerd te houden.

Chique details, verhoogde stijl:
De Carryall MM maakt van de tas een luxe tas met luxe accenten zoals een lederen hengsel versierd met een gouden Monogram LV en elegante lederen details die het open interieur beveiligen. Hij heeft ook een uitneembaar tasje met rits dat kan dienen als clutch voor een avondje uit – een slimme en veelzijdige bonus.

Onderscheidend ontwerp:
Terwijl de Carryall MM net zo ruim is als de Neverfull, heeft hij een verstelbare schouderriem die hem onderscheidt. Met totale afmetingen van 15,4 cm breed x 11,8 cm lang x 5,9 cm diep, en een prijskaartje van $2,500, biedt de Carryall MM een stijlvolle nieuwe draai aan de klassieke goedkoopste louis vuitton tas.

Wordt de Carryall MM jouw nieuwe dagelijkse metgezel? Zou jij hem verkiezen boven de klassieke Neverfull tote!

Geef een reactie