Louis Vuitton 2024 Pre-Herfst Collectie: Eerbetoon aan 10 Jaar Ontmoetingen met China

2024 is een bijzonder jaar voor Louis Vuitton en creatief directeur Nicolas Ghesquière. Ghesquière is nu tien jaar in dienst bij Louis Vuitton en zijn recente collectie is een eerbetoon aan zijn werk van het afgelopen decennium.

Louis Vuitton zal in Shanghai, China, de 2024 Pre-Herfst Dames Voyager Show organiseren. Deze collectie draait om het verkennen van contrasten en combineert opvallende patronen en gedurfde kleuren met klassieke materialen, wat de creatieve hoogtepunten van Nicolas Ghesquière’s tienjarige carrière perfect weergeeft.

Louis Vuitton 2024 Pre-Herfst Collectie (2)

Louis Vuitton werkt samen met de Chinese hedendaagse kunstenaar Sun Yitian. Haar iconische speelse dierenmotieven zijn verwerkt in kleding en accessoires, wat de collectie nieuw leven inblaast en naar een hoger niveau tilt. Hoewel klassieke elementen behouden blijven, worden ze op een vernieuwende manier gepresenteerd, wat voor onverwachte verrassingen zorgt.

De iconische tassen van Louis Vuitton blijven de sterren van de show, maar worden op een geheel nieuwe manier gepresenteerd. Populaire modellen zoals de OnTheGo, Capucines en Dauphine worden in een meer casual stijl getoond, terwijl de Petite Malle, Noé en Side Trunk klassieke ontwerpen zijn die hulde brengen aan het rijke erfgoed van het merk.

Hieronder enkele klassieke momenten van de show! Bedankt voor het kijken!(Afbeelding van de officiële website van Louis Vuitton)

Louis Vuitton 2024 Pre-Herfst Collectie (1)

Geef een reactie